svaren

vilket är ditt favoritfik i borås? jag gillar faktiskt alla fik, har ingen speciell favorit. Men jag och
mina vänner brukar ofta hamna på espressohouse. blond/brunett? jag är en sann blondin. typ
vart köper du oftast dina kläder? det blir ofta gina eller HM eftersom jag mest shoppar i borås! vilken är
din favoritblogg?
jag läser väldigt många men mina favoriter är nog lisaplace, hannamw, saras eller lowes.
är inte tess en underbar liten filur? om du är sötnos! vem är snyggast på daltorp? haha eller finns
det någon snygg kille ens?
haha, du är snyggast sofia! hur mår du idag? jag mår prima! vad är din favoritfilm? hm.. svår fråga. Det måste nog vara new moon eller någon av alla de collage filmer jag har sett under åren. jag älskar dig mest! älskar du mig? jag älskar dig jättemycket sofia! har du kysst någon,
och i så fall vem kysste du senast?
ja det har jag gjort. det är privat vad är ditt besöksrekord? haha,
det är pinsamt lite! Hoppas på att statistiken ska öka mer nu. har du något favvo-plagg? nej, inget speciellt. Men det nyaste är alltid det mest lockande! hur många poäng har du sammanlagt i betygen? 270 tror jag är du kär? nej inte för tillfället vad fick dig att börja blogga? jag har ingen arning, visste några kompisar som bloggade, började följa deras bloggar, tyckte att det verkade kul, startade en egen!;) vad är ditt favoritgodis? allt godis är gott godis! har du någon favvo-sång? nej, lyssnar på allt möljigt och byter favoritlåt jämt vad älskar du mest? mig hoppas jag! du hoppades rätt meschan! tror du att vi vinner DM? jag tror ingenting, man kan aldrig veta. men jag hoppas ju, och vi får bara göra vårat allra bästa och se vart det leder!:) favvobutik-bara en det måste nog vara monki. speciellt för deras inredning, så himla fräsht och coolt där inne! vad använder du för smink? mineralsmink, mascara, svart ögonskugga ibland. hur länge har du bloggat? sedan augusti 2009, alltså i ett halvår snart. vem är din förebild? jag har faktiskt ingen speciell förebild, utan alla som är bättre än mig är mina förebilder! vad har du valt för linje och på vilken skola? jag har sökt in på journalistik&författarskap på bäckäng. vad är din största dröm? jag vet faktiskt inte.. men jag har många saker jag vill uppnå i livet, som atthoppa bungy jump, fallskärm, vinna MVP ("Most Valubale Performance" totalseger av alla klasser)i cheerleadingen, äta sushi m.m vilken är din favorit -mat tacos, thai(kina) eller någon god grillad köttbit, potatisgratäng eller liknande, pepparsås, grönsaker och gelé! -färg alla möjliga! -djur hund eller katt tror jag nog. -godis allt! -ämne idrott eller musik tror jag. svenska är också helt ok. -sport cheerleading ofc! -turnummer har inget speciellt när ska du svara på alla frågor? gjorde det precis!

Hoppas ni blev nöjda med era svar, jag lovar att jag var 100 % ärlig!

fläta & katt

 
satt och tog lite kort när min söta katt liza hoppade upp i mitt knä! älskar dig sweetie

the party won't start until I walk in




söndags morgon

God morgon allihopa! Hur har ni det? Jag vaknade för en stundsedan, har ätit en god söndagsfrukost med frallor och äpplejuice och bara slappat! Vet inte riktigt vad som händer idag, men jag hittar nog på något kul iaf!

Förlåt men jag hinner nog inte uppdatera så mycket nästa vecka heller, pga:

träningar: tisdag, torsdag, fredag, lördag, söndag

plugg: so debatt, no prov, matteläxa, matteprov(?)

plus lite annat skoj som alltid händer!

vart tog ni vägen..?

Vart har alla kommentarerna tagit vägen? Ni säger att jag ska uppdatera, men får man inga kommentarer så tappar man glöden you know (; så kom igen nu, visa att ni lever!:)

kusinvitamin

jag lekte precis flygplan med min lilla 5åriga kusin Hanna, och plötsligt ramlade vi rakt ner på golvet, jag först med henne över mig.. lyckat!












tillbringade natten i villastan

som sagt så tillbringade jag min fredagskväll och lördagsmorgon i villastan hemma hos eline! riktigt mysigt med pizza, mord i sinnet och mycket snack. idag har jag även tränat i tre timmar, sen direkt när jag kom hem så kom hela tjocka släkten - 18års firande stod på schemat! jag var då mest med cajsa, film & mys! därav den kassa uppdateringen också.

vi kanske hörs senare, men får se för farmor & farfar sover över här inatt.

friday - i'm in love

glömde mina nycklar hemma idag, så fick trycka in mina saker i sannas & elins skåp under dagen! sj
älvklart så var ingen hemma när jag slutade, så jag fick vänta i 40 min på att min storasyster skulle komma hem.. men jag drog med mig min tunga väska ner till ica pilens, och köpte naturgodis! om 10 minuter kommer eline, sen vid halv 5 ska vi träna! efter det sover hon hos mig / jag hos henne!


+


en typisk elma & emilia håltimme! cafeterian, spel, varm choklad & gifflar! haha

dagens sista

nu ska jag plugga spanska sen sova! är så sjukt trött just nu, kan knappt hålla ögonen öppna..

vi hörs imorgon!

snygg sovtshirt va..?;)

hänger inte med

Jag hänger inte riktigt med i den nya designen, speciellt inte kommentarerna !? om ni förstår så säg till!:) kollar på robinson nu btw, och sedan ska jag duscha.. vi får se hur tidigt jag somnar ikväll!

rubrik

hejsan allihopa! hur har allas dag varit? min har varit helt okej. efter skolan åkte jag till stan, mötte eline och sedan åkte vi hem till henne. efter det tränade vi, och då fick mina lagkamtater som vanligt mig på bra humör! så nu ska jag plugga, har spanska prov imorgon. sen blir det duschen och sen ska jag gå och lägga mig tidigt.

knäppte några bilder precis med webcamen, enjoy!





varför inte?

jag har ändå inget roligt för mig, så varför inte köra på en frågestund?

fråga på allihopa, jag drar svaren någon gång under helgen!


gästbloggning, mathilda


hej alla som läser världens bästa bloggerskas blogg, emilias!!
det är mathilda för er som inte fattat det, heheh!! vi är i caféterian för er som inte fattat det också. nu tar
emilia emot kunder, hehe så söt är hon. vi slutar om 1 timma och typ 17 minuter.. men det är chill här ni vet, vi bara äter hela tiden asså hiho. okej, nu ska jag inte skriva mer :) ha det bäst! puss & kram meschan

cafeterian

sitter i cafeterian med mathilda, vi jobbar här idag! ganska roligt faktiskt, vi sitter här med varsin varm choklad och spotifymusik (y)

jag hade inget mer att skriva, utan vi hörs senare helt enkelt!


huvudlös

slängde ihop en liten gullig H&M bild på paint precis!


celebrations at jensens


mamma goes fjortis
















jersey


köpte denna idag. ginatricot, 200:-

error

det funkar inte att ladda upp bilder för tillfället, försöker igen om en stund! xx


imorse

jag hann inte lägga ut bilder imorse så gör det nu istället! om en kvart åker vi och äter på restaurang, ska bli riktigt gott! vi hörs efter det!


hairtime

från och med nu ska jag göra allt som krävs för att håret ska växa så mycket som möjligt.


ett födelsedags"barn" i familjen

Grattis på 18 års dagen syster!


jag & syster, nyvakna och rufsiga!(;


lite presenter. av mig fick hon den svarta tshirten längst ner, och de svarta örhängerna ovanför.


thomas sabo armband med några berlocker!


mitt paket, haha


fly like you mean it

på gårdagens träning, jag körde ca 20 st, riktigt kul var det.



jag i svarta kläder, tränare thyra som pratar i början, och tränare emmiline med rosa byxor i bakgrunden!(;

träningsvärk

ni skulle inte vilja vara i mina kläder idag kan jag lova! har ont i hela kroppen, efter de sex timmarna jag tränade igår.. men det var väldigt kul, och vid elva kom fotografer och tog kort på oss! men efter elva timmars sömn, några filmer och mycket vila så får vi hoppas på att det känns bättre imorgon!


oförbrett kort som en av tränarna tog, de riktiga korten kommer om ca 2 veckor!


gymnasieval

nu är valen gjorda!

1. jornalistik & författarskap - bäckäng
2. media - viskastrand
3. hotell & turism - almås
4. handel & administration - almås

hoppas jag kommer in på förstavalet! de två sista valde jag mest för att ha större chans att inte hamna på tullen, hehe..


forgotten

när jag satt på bussen påväg hem från skolan kom jag på att jag skulle hem till eline, så jag drar dit snart! sen åker vi och tränar med älskade stuntenY

vi hörs ikväll! pusshej alla underbara

 







t som i trött

ska faktiskt gå och lägga mig nu! är sjukt trött och har ändå inget plugg som behöver göras, så varför inte passa på?(;

idag: efter skolan åkte jag till stan, sen hem till eline. kollade på one tree hill som vanligt! sen åkte vi och tränade cheerleading i 2,5 timmar, mycket roligt.
fredag: träffar eline efter skolan imorgon också! sen åker vi och tränar med stunten i 1.5 timme. efter det åker vi hem till mig och sover här.
lördag: tränar vi från klockan 10-4! efter det vet jag inte än vad som händer..
söndag: - ?

sweethearts


emilia, sofia, cornelia, sanna, sofia, mathilda, tess, elin (inklippt), sara, eline <3


ni är dom bästa. utan er ingen mia! ni gör mina dagar, ni får mig att skratta och må bra. med er kan jag prata om allt, och det är otroligt skönt att veta att ni alltid finns där om man vill ha någon att prata med. allt kul vi har varit med om, det är helt sjukt! från nollan till nian,  den bästa tiden helt klart! ni är verkligen helt otroligt grymma, varenda en av er. glöm aldrig det! tillsammans är vi bäst, tillsammans klarar vi allt

07:47





nu drar jag till bussen & skolan, pusshej!

städning på hög nivå










time is running away

hej allihopa! tänkte bara ta och berätta för er att det blir lite bloggande nästa vecka. jag måste koncentrera mig och lägga mer tid på annat, speciellt gymnasievalet som ska in om senast två veckor. det står mellan journalistik & författarskap - bäckäng & media - viskastrand. vad tycker ni??

dessutom måste jag koncentrenra mig på skolan och alla läxor /prov/inlämningar vi har just nu. & att jag ska träna tre-fyra dagar. tänkte bara förbreda er på det så att ni inte tror att jag har dött eller något liknande.

men alla ni får ha en underbar helg och njuta massor, och likadant nästa vecka! vi hörs!

 


på högsta volym


visst den är gammal, men fortfarande så himla go! underbar låt helt enkelt. och underbar artist

i väntan på..

mathilda, så tänkte jag skriva ett litet inlägg! skolan var la helt okej, förutom en del irritation på några speciella personer!(; kom hem vid två, och har inte gjort ett skit förutom varit vid morfars & gammelmormors gravar och tänt ljus haha:) fint men skitkallt! kändes som om man var med i "day after tomorrow" där ett tag. snart kommer som sagt mathilda, och jag har ingen arning vad som händer då. blir la massa snack & skratt som vanligt, i like (y) nu är det fredag vilket är helt underbart. imorgon blir det träning, längtar! sedan har jag ingen arning vad som händer, men på söndag ska iaf jag träffa cornelia ett tag och göra klart filmen! men vi lär ju höras en del innan det, så ja, vi hörs helt enkelt! xx


8 mia




leopardtunika: gina tricot
leggings: kappahl
halsband & armband, fläta

school








några bilder från skolan. rolig dag var det! spec det som hände på ica maxi, hosthost. När skolan var slut åkte jag hem till eline, och vi skrattade sjukt mycket, om ni vill veta! vi åkte sedan och tränade, riktigt rolig träning med mycket skratt även där. later

bracelet

köpte detta i stan, guldfynd. det andra jag skulle köpa var slut, men detta var minst lika fint tycker jag!




utsläppt VS tofs

vilket passar jag bäst i?(;








här har ni en dagens också, innan jag drar till skolan:

busy girl

sorry för uppdateringen, men hinner verkligen inte blogga! efter skolan gick jag hem till sofia med ett gäng kompisar, sedan fick jag sms från en tränare i mfc som är sjuk och bad mig träna hennes lag. så jag & karin åkte dit vid halv 5! kom hem vid halv sju-sju, och har gjort massa annat sen dess! nu ska jag sätta mig med tre läxor som är till imorgon, sitter inte speciellt gött nu andra dagen..

 
lite sommar & sol skulle inte sitta fel nu, eller hur?


bara för att

jag glömde visa trosorna jag köpte!




pokerface





nu kommer jag och ta dig.. oj, hej utväxt


hur gott på en skala?









lite sena bilder från lördagens bak. ignonera allt ovanligt stök i bakgrunden, tack!;)

gymnasieval

stället där jag torligtvis kommer tillbringa de närmsta tre åren blir på viskastrandskolan, och linjen är media. jag tror verkligen att jag kommer trivas där, och skolan verkar också jättebra!

annars händer inget speciellt idag, har bara varit i skolan. om ett tag sätter jag nog på oc, har återigen börjat kolla massa på det. man kan inte göra annat än att älska den serien!

jag vill träna


bilder kommer senare

är med eline nu, köpte bara ett par trosor i knalleland. bild på dom kommer snart! vi har varit hos eline och ätit jättegott och kollat på OC! det ska vi fortsätta med nu, efter att vi har gjort chokladbollar! hehe..


later

10-01-10

last day of freedom!

ska fixa ordning mig lite, sen åker jag och eline till knalleland.
efter det åker vi hem till henne och äter, och sen drar vi till mig och chillar & kollar på film! det låter väl som en go söndag ?(;

har med mig kameran, så förbred er på bilder!


flumbild, hehe. me and eline


rekord

rekord igen, me like (y)

favoriter

dagens fråga - vad har alla för favoritbloggar?


jag behöver tips på bra bloggar att följa, så skriv upp alla du följer, så får vi se om jag också fastnar för dom!

Y


robinson



dax för robinson nu - första gången jag ser det iår!

right now


osminkad & nyduschad

ny header

den förra:



den nya:



vad tycks?


det enda är att jag skulle vilja ha den mer till höger, mer mot mitten. om någon vet hur man fixar det så säg till! skulle vara jättesnällt ♥

snö snö snö snö snö

''








som ni ser passade jag på att fota lite själv när vi ändå var där. här har ni några foton, orkar inte lägga in alla ;)

I don't mind at, I don't mind at all

har varit ute och "modellat" i snön nu, för några kända märken som pappa ska använda till något. bilder kommer in snart! det var svinkallt ute, ca 18 minusgrader. men jag höll mig varm med massa kläder och varm mat!;)

ställde klockan på nio imorse, måste börja gå upp tidigare än tolv-ett nu när det snart är dax för skola igen! imorgon ringer den klockan åtta.. så det är nog ingen som vill sova hos mig inatt! hehe.

som sagt, om en liten stund kommer bilderna, ni får stå ut under tiden;)

en sen

och trött dagens. vaknade i soffan för en stund sen, sov till halva let's dance. men hann iaf se elin kling, vilket var det jag hade sett fram emot!



leggings - present, tunika - bikbok, kofta - gina t, halsduk - gina t, raggsockar & fläta

nu ska jag hugga i glassen, med chokladsås också! pusshej


mamma mia

nu ska jag & mamma kolla på film/tv, äta lite god mat och mysa tillsammans! längesen.
vi hörs efter det, eller kanske undertiden hehe!

pang


min superbra mobilkvalité..


long time ago

sorry för den dåliga uppdateringen, men har inte varit hemma sen i förrigår!

igår åkte jag från mathilda till knalleland. jag & eline hängde med cajsa när hon tog 4 ill hål i öronen, och sen åkte vi hem till eline. kollade lite på narnia sen på one tree hill. sen åkte jag och eline på träningen, jättekul! när träningen var slut åkte vi hem till eline igen, och sen kom cajsa. vi kollade klart på narnia & sagan om do 2 tornen. sen vid två/halv tre somnade vi, skrattade väldigt mkt där i sängen! hahahaha.

idag har vi bara slappat och varit i stan lite. nu är jag hemma och blir hemma ikväll också, behöver vila upp mig lite till skolan som börjar på måndag..




flickan som lekte med elden

jag är hos mathilda, och vi har precis sett klart på den andra av steig larsson triolog, och jag säger bara en sak: LISBETH SELANDER ÄGER! haha

nu ska vi fixa oss, sen antagligen ligga och skratta en stund och sen nana gott. imorgon kanske det inte blir ngn bloggning förrän på kvällen, har fullt upp så att säga ;)

xx


bäst


lite tacos

mickans tacos

min tacos haha

glass, chokladsås och varma mandariner


sliten

jag är trött, sliten, fökyld, ont i huvudet, slapp.. men hey, det ju lov iaf !

sover hos mathilda inatt!


nyår - jag, mathilda, cornelia nedanför, elins hår hehe

morsning



god morgon alla! jag och cajsa vaknade för ett tagsen, och snart ska vi gå ut och gå! vi ska starta vårat nyttiga liv, inte massa godis och mycket promenader! hehe. det var väl allt jag hade att säga nu, see you later.

time to sleep

nu säger vi godnatt! eller a cajsa ligger här nedanför mig och gör ngn yogaliknande rörelse.. eller oj hon sträckte sig visst efter en tidning.. haha!;)

jaja, slutsnackat, nu är vi trötta så vi stänger av datan och snackar ist!

godnatt dudes, xx

besöksrekord

besöksrekord på bloggen! u know i like it.

happyface

förövrigt har jag och cajsa precis kollat på två filmer, först surfs up - helt underbar film! så himla go, drömmer nog om den inatt.. hehe
sen såg vi 27 dresses - också en skitgo film, men kunde den typ utantill hehe.. ändå lipade jag nästan i slutet.

cajsa somnade i min famn efter ungefär halva 27 dresses om ni vill veta, hehe. inte första gången precis! men jag hade det mysigt där själv ändå(;


det nya








ville få den äkta sommarkänslan här mitt i vintern, hehe!(;




tshirt, gina, 129 :- TILL SOMMAREN
ögonskuggsborste, kicks, 38 :-


this city needs some sleep

var i knalleland med cajsa och eline idag, sedan var jag & cajsa i stan ett tag. sedan solade cajs aockså, så nu är hon brun, smäcker och läcker, hehe.











köpte även lite saker i stan, lägger in det senare!

godnatt

nu ska jag sova, så sov gott allihopa, vi hörs imorgon. Y

broken

tänkte bara tala om för er som är intresserade, att mitt godisförbud varade i tretton timmar! bröt det för några minutersen, kunde inte hålla mig.. bättre lycka nästa gång (;

imorgon blir det knalle med cajsa! och vi är förövrigt lite sluga på msn just nu, och snäll som jag är med så delar jag med mig!;)













kusinvitamin 4 life! hehe..

bildbomb - varberg






















bara för att jag saknar det så himla mycket!

vädret
natten
skratten
när vi satt på klipporna och grät när den låten kom på vid puben, mitt i natten
allt snack
maten på parkbänken (y)
strandtåget
ALLT





nagellack

jag och mina nagellack..


41 st om jag inte räkna fel (; i alla möjliga färger, använder ju dock inte alla!

klart

nu är ändringarna klara, det enda som återstår nu är att ändra headern, men det funkar inte så får göra en helt ny istället. men det hinner jag inte fixa nu, så ni får stå ut med denna ett tag!  xx

ändringar

jag ska ändra lite på bloggen idag. trivs verkligen inte som det är nu, speciellt inte att bloggen är så "smal".
ska försöka fixa det, tar gästlösen under tiden, så om ni inte kommer in på bloggen ett tag idag så vet ni varför!;)

lite nyår

några bilder från nyår, får dom andra sen!







Ph 1: cajsa & jag, DANCE!!!
Ph 2: mathilda & elin
Ph 3: jensens, åt där först innan vi drog till cornelia!

Shall I?

jag sitter här i soffan och funderar på om jag ska ha godisförbud eller inte.. fick ett nytt erbjudande av eline, hehe. fram till sommarlovet ville hon, men det skulle jag nog inte klara! så kanske till DM ist (2 ½ månader) vad tycker ni!?


det ser ju så gott ut..


biografen

bion var awsome! det blev mycket skratt innan också, we like(;
vi som var där igår var: jag, eline, mathilda, sara, sofia & sofia.    älskar er tjejer!

dagen då, hmm. vaknade nyss, ska äta frukost snart (om ni vill veta, hehe) sedan ska jag nog dra till mathilda en stund. ikväll ska jag träna, och så ska vi filmas när vi gör en liten dans, som ska skickas till USA!;) fråga mig inte varför, det fattade jag inte hehe.

vi hörs senare!

onsdags

lite bilder från träningen i onsdags!;)


cassie & johannes


amanda (topp) jag, anna, eline och helena basar


cassie topp!


josefin topp


cassie topp

götet & eline

götet var mysigt igår (y) kom hem vid sju och då åkte jag direkt till eline. vi hade lite filmmaraton, hehe. kollade på harrypotter (den flammande bägaren), freaky friday spiderman! sen på natten drömde jag mardrömmar om han onda i spiderman hahahaha! riktigt kul.

vi kom nyss hem till mig, och snart ska vi på bio med nästan alla tjejer! ska bli jättemysigt, vi ska se avatar - äntligen!

puss & kram, skumbanan

lastero

jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. dels för att jag fick lite sömn inatt, och dels för att jag ska åka till göteborg tidigt imorgon (vid 10). ska troligtvis även vara med eline på eftermiddan/kvällen om jag lyckas pressa in det! hehe.

godnatt dudes, vi hörs imorgon


nyår

min nyår var toppen! hände många roliga och knäppa saker under natten, hehe..
vi gick och lade oss vid 5 och vaknade halv ett. dagen har bara bestått av film och mys, är riktigt trött faktiskt!

bilder kommer från igår, så fort jag har fått dom!

RSS 2.0