next time? there will be no next time

Jättehög underbar musik, sjunga med i de välkända men nya låtarna, skönt pirr i magen, slutat jobbet för dagen, solen tittar äntligen fram, allt är perfekt! Om någon tycker att jag är en tjurig person ska den se mig nu, sitter här med ett superstort leende och glittrande ögon, haha! Vet inte vad som hände men blev helt plötsligt hur glad som helst! Ska dansa loss till braa musik nu, hör av mig sedan!


gammal bild som jag hittade någonstans


shake it like you own it

Träningen gick både bra och dåligt, vi sätte programmet felfritt flera gånger nu och det sitter verkligen, skitbra! Den dåliga saken var att en av oss skadade sig och fick åka till akuten, kanske hjärnskakning.. Vi får se vad som händer, men programmet sitter nu i alla fall vilket känns jättebra! Älskar oss, känns sorgligt att detta är sista veckan med stunten, efter EM är det över!:( Tror jag i alla fall..? Jaja sluttjatat - vi hörs imorgon för nu ska jag tillbringa lite kvalitetstid med mig själv innan sängen lockar, godnatt!


våra em-tshirtar vi beställde idag - med namnet på sidan!


today

Sov hos eline inatt, och klockan sex imorse ringde klockan igen. Efter jobbet mötte jag eline och tess och vi åt tårta som man fick ta, hehe.. SKITGOD VAR DEN! Sen åkte jag och eline hem till mig, solade på balkongen och chillade gärnet! Nu lagar vi mat och sedan ska vi träna!


almenäs

Hemma från almenäs, klarade inte av mer tid där, så sjukt varmt! Var där med Eline, Sara, Tess och Hanna, jättekul hade vi! I alla fall, tog en dusch eftersom det minst sagt behövdes, och ska snart åka och träna med stunten. Är hemma runt halv nio! vi hörs då, kisses

morsning

Nu beger jag mig till jobbet (lägg märke till vad klockan är) Och jag vaknade faktiskt klockan fem idag, utan klocka! Skumt.. Iaf, när jag slutar ska jag till almenäs med Tess och Eline, sen träna, och vi hörs efter det gött föölk!


midsommardag





hippies

cowboooy


helgen i bilder

Jag slänger in lite olika bilder nu, för jag kommer antagligen inte få bilderna förrän om två veckor! (Har glömt usb och cajsa skall bort)

Midsommarafton:





Lägger in bilder från midsommardagen i nästa inlägg.

the next day

Tja snyggingar! Hur hade ni det igår? Själva hade jag det hur bra som helst, lägger in massa bilder senare. Just nu fjantar jag och cajsa oss i form av abba musik, massa hippiekläder och crazy smink..Visar er resultatet senare, nu måste jag sticka,bzz


glad midsommar

Ja, som sagt glad midsommar allihopa! Hoppas ni alla får det skitkul med massa god mat, midsommarkransar och hela köret! Själv ska jag fira den hos min kära kusin/vän i dalsjöfors, blir nog hur kul och mysigt som helst skulle jag tro! Hör av mig när jag är hos henne, för nu måste jag skynda mig ( skall till cissi och mata hennes söta katt först, och till mathilda och hämta lite saker..) hoppas ni får en kickass midsommar!


thai silk

Lunchade med min syster efter jobbet idag, det blev thai silk för er som är nyfikna. Skit mysigt och huuur gott som helst!



fler mobilbilder


 

syskonkärlek (?)


Äkta syskonkärlek mellan mig och min storasyster Mickan, gå och dööö. Snygg mobilbild också

Coming from the lips of an angel

Mulen dag, buuu tummen ner! SMHI lovade ju oss sol hela veckan och ännu mer sol nästa vecka, men icke sa nicke. Hoppas bara att molnen hinner försvinna innan fredag! Dock är det väldigt skönt att jobba i detta vädret när solen inte steker på en, perfekt jobbväder alltså! Nu ska jag sluta tjata, måste bara säga för er som vill veta att jag ska lägga mig superdupertidigt ikväll ( skulle gjort det igår också men det gick inte så bra, som vanligt) Så att jag är pigg på midsommar även fast jag har gått  upp nästan mitt i natten varje dag ;)

hard work work

Sov då hos min Mathilda inatt, GICK UPP HALV SEX!!!! Katastrof på ett sommarlov.. I alla fall, har jobbat, solat på almenäs, ätit subway och tränat med världens bästa stunt idag. Är äntligen hemma igen, mina fötter värker och magen kurrar. Ska äta nu, sedan duscha och soooooooooova! simma lungt, peace

hos min pärla

Sitter hemma hos min Mathilda och jag har saknat henne så.. Nu ska vi leva faderullan och fira att hon är hemma igen hehe! Hörs


Gammal bild på mig och sofia som jag hittade i Mathildas data

work

Kass update, men har inte varit hemma förrän nu.. Började jobba klockan sju imorse, slutade tolv. Då mötte jag Sofia i stan och vi drog hem till henne och åt och solade! Det blev sjukt varmt där ett tag, för varmt för att sola till och med.. Så vi tog på oss shorts och drog in till stan. Satt och snackade en stund med Emil och Alexander, sedan kollade vi lite i butiker och så. Då kom Sofia på att hon skulle vara duktig och träna så jag tog bussen hem, och om ca en halvtimme åker jag och möter mathilda på centralen och drar hem till henne! Sover där inatt, men jag hör nog av mig någon gång hos henne. later

om en stund

Om en stund kommer min Eline hit, har saknat henne när hon har varit i varberg nu i veckan! Men jag har överlevt, och snart kommer hon och vi får äntligen skratta åt varandra igen ;) hehe, hör av mig senare.

En bild från när vi hade 9:as konsert på skolan..

let the sun shine through your eyes





konfirmation

Gick upp tidigt idag för att kolla på min kära vän Saras konfirmation! Hon var väldigt fin i sin snygga kåpa.. hehe! Kom hem och såg verkligen fram emot träning, dock blev den inställd..Gick upp och fotade lite, resultat kommer snart. Om en stund kommer eline hem från varberg och då ska vi seeees! Lägger in bilder i ett inlägg snart, håll utkik!


så här såg jag ut på konfirmationen, plus skinnjacka och gladiatorskor.


bloglovin

Sitter och pysslar lite med bloglovin, aktiverade mitt konto för kanske ett halvårsen men har aldrig varit inne, har inte fattat vad det går ut på.. Men så gick jag in där idag och helt plötsligt känns det nödvändigt och supersmart, så nu sitter jag och fixar lite grupper osv ;) Följ gärna bloggen via bloglovin!

godmorgon mina fina

Hur mår ni mina fina vänner? Själv vaknade jag precis, ligger här i sängen och är lite smått deprimerad över vädret utanför.. Sol och regn vartannat, kallt är det säkert också, och målningt.. Jag som vill fortsätta sola och bli bruuun! Jaja, när jag har fått i mig frukost ska jag gå ut och gå en lång promenad för att bli av med lite av sommarlovets onyttigheter (säger bara så, det är ett under om jag ens kommer ut) och ikväll, ja vad händer då? Det återstår att se, hoppas något roligt dyker upp i alla fall, vill skratta och ha kul hehe:) Dock är typ alla mina vänner utomlands/jobbar/bara borta, så de fåtal som är kvar får stå ut med mig..hehe


hos sara

Sitter hemma hos Sara och chillar! Nu ska jag vara lite social så vi hörs någon annan gång, byyyye

caught up




Här är kläderna som jag lovade! För övrigt kom jag precis hem från Cornelia, åkte hem till henne efter att vi hade kikat runt en stund i knalleland och stan.. Om 20 minuter går jag till Sara med några andra tjejer, mys! Vi hörs, take care

Godmorgon flickor och pojkar

Vad händer idag? Ingen arning faktiskt. Känns lite småskönt, att bara vara hemma, kanske sola på balkongen en stund, träna lite(?), ja vad vet jag! Sedan ikväll skall vi nog grilla några tjejer! (Asså inte grilla tjejer(ha tjejer på grillen) utan några tjejer ska grilla, haha) Japp där har ni min dag! Den kan dock ändras ganska snabbt, så jag uppdaterar mig senare om det ändras, ska även visa kläderna jag köpte igår. Vi hörs, kramklappkyss

17 juni

Dagen har bestått av massa sol! Vädret är ju underbart just nu, kan helt enkelt inte vara någon annan stans än på stranden sådana här dagar. Åkte förbi stan på vägen till almenäs vid tolv men det jag skulle kolla efter fanns inte i min storlek. Åkte sedan till almenäs där sofia, sofia och emil väntade, och efter ett tag kom även cornelia! Vi låg bredvid annat härligt folk, spelade kort, lyssnade på musik, åt glass m.m, härligt helt enkelt!! Sedan åkte jag, sofia och cornelia till knalleland där jag köpte ett par shorts och ett svart, fladdrigt linne som jag visar er imorgon. Sedan direkt till stan med cornelia och vi satte oss på viskan och pratade, skitmysigt! Kom hem vid halv sju och åt, kollade på tv och nördade fejjan.. Nu ligger jag i systers säng och ska snart kolla på någon bra film! Ha det bra, sov gott, dröm sött och så höres vi imorgon gullungar!

BTW, vad tycker ni om min nya header? HISS/DISS?


suddiga bilder från igårkväll, vad har hänt med min cam !?:(

hoffmaestro

Jag har totalt kärat ner mig i det underbara bandet hoffmaestro! Jag har i och för sig gillat deras låtar ganska länge nu, men helt plötsligt blev de som en drog för mig! De rullas 24/7 på min spotify när jag är hemma, kan inte sluta knarka deras musik!! Tänkte dela med mig av mina personliga favoriter, vilka är era favvosar!?




premiär 2010

Då var premiären för almenäs säsången 2010 avklarad! Slänger upp några sköna bilder från dagen:

Lyckat försök

Mindre lyckat försök..

Glad tjej

Glada tjejer



sofia och emil


sofia och jag

notera min kräftarm!

Det blev visst ganska många bilder..

Suburban girl

Jag har precis kollat på världens bästa film (okej inte världens bästa men den var sjukt bra), Suburban girl eller något sådant! Rekomenteras verkligen till er som inte har sett den. Handlar om en tjej som träffar en äldre kille, sedan är killen otrogen osv osv, riktigt bra i alla fall! Ett plus är att huvudpersonen Sarah Michelle Gellar är så fin och har riktigt fina och gulliga kläder genom hela filmen!
  
Nog tjatat om filmen, nu ska jag gå och lägga mig eftersom klockan ringer klockan kvart över sju imorgon. Skall med Mathilda till rececentralen och boka biljetter innan vi åker till almenäs och solar med några andra trevliga tjejer! Sedan klockan fem ska jag träna med stunten! Efter det ska jag kanske baka med Mathilda och Diana, så vi hörs kanske en snabbis imorgon annars på torsdag! Take care

bilder





Några bilder från i förrigår hemms hos Mathilda. Älskar er brudar!

liseberg

Liseberg med brudarna var sjukt skoj! Var där igår från två till tio och hann med en hel del saker:
- Missa tåget och få vänta i kära Borås i en timme och tjugo minuter till nästa gick..
- Ta fel spårvagn till liseberg och få byta mitt i gbg..
- Lösa mysteriet med tess försvunna mobil..
- Äta ben&jerry glass
- Kolla på 3D bio
- Mina byxor sprack -ett jättestort hål mitt på röven..
- Ha ont i magen hehe
- Åka massa karuseller
- Bli genomvåta tre gånger..
-Powerwalka tillbaka till stationen vid halv tio.

= GRYM DAG! Bilder kommer så småningom♥

Cornelia, mathilda, emilia

           
Sitter i meschans kök och ska snart göra en musikvideo, barnsliga som vi är!;) Kanske visar er resultatet sen..!

veckans planer

måndag: först jobba, sen liseberg med några favoiter!
tisdag: träna?
onsdag: träna, almenäs?
torsdag: åker till gävle med mathilda! Hälsar på Stina och har skitkul! Stannar där till lördag tror jag..


Gammal bild från mathilda efter en bäckäng-fest.

just nu

Tog precis några cambilder som resulterar hela min morgon: soffan, glass, ny tröja (min älskade syster köpte den till mig), tv och bara slapp! Ikväll drar jag till Sofia, men vi lär nog höras innan det. Nu  måste jag kila!





skolavslutning




då var i fria

Första dagen på sommarlovet, hur gött känns inte det!? Dock kommer jag sakna min klass väldigt mycket, blev en hel del tårar igår inne i klassrummet.. Men det släppte när vi drog iväg 15 härliga tjejer och åt på restaurang! Kom hem runt tolv, och slocknade nästan direkt. Vaknade för ett tagsen, och et kändes inte riktigt som sommarlov eftersom solen inte trängde in genom gardinerna, det var inte varmt i rummet osv.. Men vi får hoppas att SMHI ändrar humöret, för här SKA solas snart! Vi hörs senare, pusshej

     
     
Bilderna blev suddiga för jag tog denmfrån facebook, ni får se bättre bilder en annan gång!

soulmate


Ville bara tala om för alla att jag har de bästa vännerna man kan ha. Det går inte att önska sig bättre vänner än mina, de är mina små änglar hela bunten! Ville bara tala om det, ni får ha en skön onsdagskväll allihopa, see you

have it your way


Idag var det sista dagen i skolan, behöver jag ens förklara hur gött det känns? Jag ser verkligen fram emot detta sommarlovet, känner på mig att det kommer bli perfekt! Har många planer inför sommaren, som börjar från och med imorgon! Synd dock att vädret tydligen inte kommer vara på topp imorgon, men det är ett mindre problem! Vi firar skolavslutningen med att dra ut och äta, ca 15 tjejer! Blir perfa. Nu ska jag gå ut och sola i den heta solen så att jag blir riktigt brun inför imorgon! (i wish)

sm 2010

Hemma från en toppenhelg i Uppsala! Laget tog silver och jag är sjukt stolt över oss! Näst bäst i hela Sverige, sjukt. Lägger upp en film på vårat programm, vad tycks?



and off we go

Tillbaka från hajken, kan sammarfatta den ungefär såhär: Tagit mitt års första dopp (även om det bestod av att några killar knuffade i en i vattnet med kläderna på), inte sovit någonting, skrattat mycket, vunnit över 9E i tävlingar (hihi, våra fiender så att säga), vattenkrig, blött blött blött, massa sol, cyklat 3.5 mil, och mycket mer! Lyckad dag/natt, skratt: 99%, mysigt nattsnack: 99%, sömn: 0%, vinnarglöd: 100 % hihi.

Imorgon åker jag som sagt upp till Uppsala med laget och tävlar SM! Blir superkul, ska upp klockan fem imorgon, undra hur det kommer gå pga min sömnlösa natt..? Jag får nog gå och spara lite sömn nu, vi hörs efter helgen dudes!
Passa på att sola och bada mycket nu i helgen, och se till att ha en kickass helg för det ska jag verkligen ha!



Några "snygga" bilder från SM för några veckor sedan då vi tävlade med stunten, nu är det dags för seniorlaget.

Sommaren 09

För att få den perfekta sommarkänslan så kollade jag igenom en massa bilder från förra sommaren, och så sjukt många minnen dök upp! Tänk vad mycket kul jag gjorde förra året, hoppas sommaren 2010 blir minst lika bra! Tänkte visa er lite bilder på vad jag hade för mig förra sommaren..


Varberg med massa brudar!


Tävlade EM och tränade med Bobcats.


Var vid kusten med familjen.


Var på liseberg i början av sommaren med tjejerna! Ser ni mig?;)


Firade sommarlovet i Sofias stuga med grabbar och brudar!

det var en del av min sommar, har massa mer jag vill visa men det får bli någon annan gång, nu måste jag packa klart till imorgon och gå ner med min stora tjocka väska till Sanna!


Solen har hittat till Borås

Sommaren är helt klart här, det märks tydligt! Kan ju inte säga annat än att det var på tiden, och jag lovar att aldrig klaga på hur varmt det är, aldrig. Solade på balkongen efter skolan idag, ca 35+, inte illa alls! Eline var här ett tag också, våran humor asså.. Fick kramp i magen av skratt as usual! Ska snart äta, är vrålhungrig.. Imorgon drar vi iväg på hajk och det ska bli så grymt kul!

Bild från förra sommaren - tagen av Amanda

de två vita

Ska jag behålla båda? Eller bara en? Och i så fall vilken? Jag gillar den fladdriga med armar mest, tror det får bli den.. men som sagt, vad tycker ni?





Ursäkta bilderna men var stressad och osminkad förutom mascara..


första juni


Har haft en riktigt bra första juni, hoppas ni har haft detsamma! Denna nya tunikan köpte jag idag, köpte även en till som jag visar er ikväll. Nu drar jag och tränar, ha det bra!

RSS 2.0