kvällens

             

             

             
Så här kommer jag se ut ikväll, och gud vad jag är taggad! Det här ska bli den bästa kvällen på länge, länge. Om en timme åker jag till stan och drar på kortegen med alla tjejerna, sedan ska vi fira Sofia som fyllde år igår! Nu vet jag inte vad jag ska göra, är redan klar för en gångs skull..

in five minutes

Om 5 minuter måste jag dra till bussen, skolan väntar.. Men denna dagen är rätt skön, ska till badhuset osv, och slutar klockan ett! Perfekt ju, för sen blir det kortegen med alla mina brudar! Vi hörs senare, pusshej.

Har bråttom så slängde bara in en bild..men ah, magnum in my heart!

thursday

Dagen har varit bra, och kom precis hem från träningen som gick hur bra som helst för min del! Speciellt när vi körde lite med stunten, det har aldrig gått så bra som det gjorde idag? Vad hände egentligen?
Nu ska jag hoppa in i min älskade dusch och sedan äta världens godaste mat (nästan i alla fall) risgrynsgröt! Resten av kvällen går åt till att plugga, men kanske hör av mig senare! Annars får ni ha en göttans torsdag så hörs vi imorgon..För övrigt kan jag passa på att berätta att jag nog kommer uppleva världens bästa fredag imorgon, kortegen har återigen kommit till oss! Ska bli sjukt kul!!


"snygg" bild på mig, eline och felicia ifrån DM!

it's a keeper




Här är vad som låg i nellypaketet som kom idag! Jag ska verkligen behålla den, gillar den skarpt. Ska även ha den till skolavslutningen, till ett par jenasshorts som på bilden och några snygga skor! Vad tycker ni? Skulle ni behålla den?

ett paket

Vill ni veta vad som ligger i? Eller ska det bli en överraskning den 10:e juni..?

right now




Bilderna blev lite suddiga för jag behövde förstora dom en hel del..

baby you're all that i need

Sitter här i min goa säng med bästa vännen, och vi ska "plugga" nu! Har sjukt mycket i skolan, det ska bli så sjuukt underbart med sommarlov om sex veckor och en dag!!!


sweet dreams

Nu ska jag dra mig till sängen, eller jag ligger redan i den men ska sova nu! Ni får ha det så bra sålänge tills vi hörs igen, ska försöka klura ut hur man förprogramerar, skulle vara lite kul att testa.. Någon som vet??!


Måste passa på att säga tack för de fina kommentarerna, det värmer! Tacktacktack!:)

inte igår

           
Ja, tydligen gillade jag glass när jag var liten? hehe, jag har alltid varit ett litet godis/kak/glass/allt onyttigt monster! En söt liten dubbelhaka och snygg, lila "bikini" på det så blir det perfekt! Eller..?

baby i try, to make things right



Helt okej tisdag idag!

plus:
- mvg på matte nationella
- ganska bra träning
- underbara vänner!!!!
- okej väder
- våran klasströja kommer bli snyggast
- snygga kläder i butikerna i stan!

minus:
- tråkiga lektioner
- var trött
- folk med sura miner
- irritation..
- något mer, kan inte riktigt sätta fingret på vad..

iaf, har haft både bättre och sämre dagar helt enkelt! Men nog om mig, hur mår ni idag? Har ni haft en bra/dålig dag?
-

perfekt måndag

Denna måndagen har verkligen varit perfekt! Först skola då, den var faktiskt riktigt rolig! Var i badhuset med klassen, sedan var vi i stan en stund. Sen bild, musik och so och vi gjorde alla de lektionerna roliga på något bra sätt:) Efter skolan åkte jag och Eline till Cajsa i dalsjöfors och var hemma hos henne, och vid sju gick vi till Eline, kollade på film och åt chokladbollar! Kom precis hem, och nu väntar lite plugg osv!

i dalsjöfors


HAHA söt bild.. jättejättegammal, på mig, cajsa och conrad som "valp"

Är just nu hemma hos Cajsa gumman med henne och Eline! Vi gör ingenting speciellt, sitter och myser och pratar! Älskar Cajsas mysiga hus ute i skogen i Dalsjöfors!

hos mathilda

Jag kom precis hem till mathilda, vi ska plugga gärnet snart! Men först ska vi skaffa en blogg till henne hihi, så den får ni lova mig att följa! Och så ska jag tydligen gå på hennes rygg också.. Och så ska vi fixa fika, jag som skulle sluta med sånt!!! Skitsamma, det är bara söndag en dag i veckan:)






friday night








Lite mer bilder från i fredags! det var otroligt mysigt, ni är bäst tjejer!

sunny sunday


Solen skiner idag igen vilket är great! Dagen består av massa plugg, och kanske dra en stund till gina utförsäljningen senare! puss

Glöm inte att rösta på mig, klicka här!

grillat




Lånar bilderna från saras blogg tills hon skickar alla!
Igår blev det som sagt grillning på cornelias altan med underbara vänner. Vi grillade kött med m.m, sedan machmellows, och satt bara där ute och myste med filtar. Senare började det regna och vi fick gå in, satt där inne istället med massa godis och chips, chillade och spelade bubblan! Tack för kvällen tjejer, ni gjorde min fredag!

rösta


Jag är med i en tävling hos supersöta Filippa, och det skulle vara supergulligt av er att gå in och rösta på mig, nummer 3! Ni klickar här för att komma till röstningen:)

fredag

Äntligen fredag! Kvällen tillbringas med dom bästa, grillning hemma hos Cornelia! ska åka om ca tio minuter, jag och Mathilda har varit och köpt massa mat; kött, potatisgratäng, sallad osv, och massa godis, chips,d ricka och a you name it! Kommer bli supermysigt, och vi hörs efter det eller imorgon!

borta

Jag har varit borta ett tag, har haft massa annat att göra och helt enkelt inte haft lust att blogga! Tror inte att uppdateringen blir så mycket bättre nu det närmsta, men ni får stå ut med det, ni lär märka när jag är på hugget igen, hehe.. Om ca 5 minuter kommer Eline hit, och sedan om några timmar drar vi och tränar med seniorerna! Inte långt kvar till sm nu, tagga..!!

Imorgon har jag ett stort so prov och en svenskainlämning som jag måste plugga till efter träningen, så vet inte om jag bloggar då.. Annars hörs vi nog imorgon, om jag hinner! hihi


elin, jag och mathilda i vintras.

spelas just nu

Bandet som just nu spelas om och om igen på min spotify är The Perishers, så grymt skön musik! Älskar det, så lungt och mysigt, riktig vårmusik..

Bjuder på några av favoriterna:




cam lek i väntan

             
      
Sitter och leker lite med camen under tiden jag väntar på kusinerna! Btw ny tröja från ginatricot, 200:-

idag

Om en halvtimme kommer en del av tjocka släkten på besök, fika och mat står på schemat! Efter det måste jag plugga, har en hel del nästa vecka..!

lyckad

Gårkvällen var lyckad, var på en bäckäng fest för alla blivande bäckängiter! Efteråt sov jag hos Mathilda, och imorse när vi vaknade upp så firade vi hennes söta lillasyster Amanda som fyller år idag! Snart åker jag till stan med Meschan, och sedan vidare till almåshallen för träning i fyra timmar.. Hör av mig efter det!


godmorgon sunshines

Snart drar jag mig till skolan för att..öva på att hålla ögonen uppe typ? Hehe det känns nästan så ibland, såhär tidigt på morgonen! Imorgon är det i alla fall nationella i matte och jag kan ju passa på att önska alla nior lycka till! Nu måste jag snart gå, och måste sminka mig först, så får nog gå nu! Wish me good luck in school!


stan idag


jag & Sara
Kärleksparet! Emil & Sofia

Sofia, Emil och sara

jag & Mathilda

hos mathilda


jag och sofia tidigare idag

Just nu sitter jag på golvet hemma hos Mathilda, vi har varit i stan en stund med några osv, inget speciellt! Men väder är underbart, håller inte alla med om det!? Här i Borås iaf.. Hör av mig igen när jag kommer hem!

you see what you want to see

Tänkte bara skriva att livet rullar på som vanligt med prov, läxor, inlämningar oc allt sådant igen! Underbart verkligen! Har precis tränat, det gick riktigt bra idag med stunten. Nu ska jag ta tag i dhh (den hemska högen) som ligger och väntar, sedan kommer Sanna hit en stund för att titta igenom lite saker! Kan också tillägga att jag är vrålhungrig, så gör snart en snabb check i kylen om jag inte får något att äta!:) vi hörs nog senare, hejdå sålänge!

bakgården


Det blev jag, Mathilda, Sofia, Sanna och Cornelia som fikade! Skitmysigt var det verkligen, längesedan jag skrattade så mycket! Vi satt där i tre timmar, och sedan åkte jag till almås och körde lite volter och flummade runt.


nu drar jag

Nu drar jag ner till viskan med tjejerna! vi hörs!


så länge

Jag har den här headern bara så länge tills jag hinner/orkar fixa en ny!

typiskt också

Vaknade nyss och kände att hela halsen värkte..typiskt också, jag som hade tänkt träna hela eftermiddagen! Men åker nog till almås ändå och bara umgås lite, mycket bättre än att sitta här hemma och inte göra något alls! Innan det ska jag nog träffa några tjejer i stan och ta en mysig vårfika, sista dagen på lovet så får passa på! Men vi hörs senare, ciao


when i look at you


Funderar på att sova snart.. Sitter ändå här och tråkar, på en fredagskväll.. Revbenen värker efter träningen(?) såsom benen, magen, ryggen och resten av kroppen! Vore kanske bara bra att sova upp mig lite till träningen imorgon, eller vad tror ni?:) jaja, stänger i alla fall ner datan snart, vi hörs imorgon!

happyface x2

Hemma igen efter en superträning! Gjorde rondat flickis flickis (för er som fattar, en gymnastiklänga) för första gången, och det gick kanooners! Sedan när jag kommer hem får jag reda på att jag preliminärt har kommit in på mitt förstaval i gymnasiet! Så nu sitter jag här med världens störta léende på läpparna!



livet leker

Äntligen har värmen och solen hittat till Borås! Det är "varmt" ute, jag har precis kommit hem från bästa vännen, ska snart åka på voltträning och testa ett beställt voltgolv med bästa mfc, ska träna med bästa stunten, och ja, ni fattar nog! Livet leker helt enkelt, så underbart! Vi hörs efter min träning, har ingen arning vad som händer ikväll, det får vi se! ciao så länge



rubrik


Ny kofta från spanien.
Denna dagen rullade iväg snabare än vad jag hade trott, jag har inte gjort någonting.. Ska kanske möta mathilda en stund innan träningen och ta kort med hennes nya kamera, haha! Annars blir det la bara att lyssna på musik och vänta på att klockan ska bli halv fem..


spanien




            

       
Här är en del bilder, jag kan inte ladda upp alla eftersom det är upp emot 400.. Men det kanske kommer några mer senare! Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan kanske åka till stan, måste kika in ginautförsäljningen! Ikväll ska jag träna sedan sover jag hos Mathilda! Men vi hörs snart, pusshej

tha dudes!

Äntligen hemma, men resan var otrolig! Sol, bad, shopping, u name it. Men det är ändå skönt att vara hemma, träffa vettiga svenskar igen, äta svensk mat (och godis!), skratta med vännerna och sova i sin egen säng! Laddar snart upp massa bilder från resan, när den sega facebook laddningen är klar så!:) Håll utkik! 


RSS 2.0