viva españa

Imorgon drar jag till Spanien för en vecka! Det sitter riktigt bra nu efter massa träning, skolplugg osv.. Ska bara slappa på stranden, shoppa, mysa osv, låter inte så illa va?;) Vi får dock se vilket väder det är, men vi får ju hoppas på det bästa! Tänkte bara tala om det så ni vet varför jag inte hör av mig, men jag ska se om jag hittar någon dator där, annars skriver jag helt enkelt när jag är hemma igen (nästa onsdag)!

                      

tunic


En bättre bild på tunikan jag köpte igår, på White hittade jag den!


todays



Dagens: tunika från white (den nya), tröja ginatricot, jacka H&M

Lägg märke till min nys söta, rosa mobil!

congratz daddy


Grattis på 42 årsdagen!  Älskar dig

måndag

Kom precis hem efter ett träningspass på friskis med skolan, innan det var jag i stan med Mathilda och Elin! Fick med mig en gullig tunika från white, visar den sedan! NU: Baka vit kladdkaka eftersom världens bästa pappa fyller år idag! Ikväll blir det thai..mums!


"Hej Ola, får vi ta kort med dig?" "Javisst, vad duktiga och fina ni är förrästen!"


Ja, här har vi då de flesta ur vårat lag med ett nytt tillskott i mitten där!


Och här har vi fyra långa tjejer i mitten! Timotej, alla var nästan två meter?! Till och med jag kände mig lagom kort bredvid dom!

todays grey


Måste bara uppdatera mig lite allmänt om dagen: Även idag var laget på volvo och uppträdde. Vi tog även lagkort med ola svensson och timotej (stavning?)! Lite småkul sådär, kan lägga upp några bilder senare! Annars hände inget speciellt, vi satt på mcdonalds och snackade i ca en timme (jag, eline, felicia och linnea) och sedan var vi la bara där, kollade på artisterna när dom sjöng osv! Jag har dock inte hunnit med något mer idag, skulle ut och äta med tjejerna men orkade inte följa med när jag fick reda på att det blev Jensens böffhus, har tröttnat på den maten.. i alla fall, vi hörs!

Imorgon är jag ledig pga lite olika andledningar, så har bara friluftsdag, och den består av ett gympapass på friskit&svettis! Rätt soft sådär va?;) Så jag ska snart gå och lägga mig, sova ut imorgon och sedan bege mig till stan en stund innan gympan som är mellan två-tre!

yesterday in school



Måste dela med mig av lite vårbilder som har börjat tas nu! Här är jag och Mathilda i skolan igår, goa och glada!


ZanyaZanyar


Darin + lite publik

Söta Filippa


today

Hela dagen gick åt uppe på volvo, var där från elva i morse till fyra på eftermiddagen.. I alla fall, Darin var där och sjöng, och jag filmade såklart så att jag kan visa er sedan! Det lät faktiskt inte så ba i verkligheten, haha hans röst skar sig typ tre gånger och det lät hemskt! Men han sjunger helt okej för att vara sångare ändå. Så alltså, film och även några söta bilder kommer snart upp!


just one more thing

Just det, måste bara berätta att jag ska ha uppvisning imogon och på söndag också, på volvo dessa gånger också (var där i tisdags och onsdags). det är vip, med mat, musik och mingel! Imorgon ska även Ola Svensson, Daein Zanyar och de tjejerna osm sjöng den där "kom,kom, kom, när som,som,sommaren.." ah ni vet vilken jag menar va?;) I alla fall, hoppas Ola är lika snygg i verkligeten som på tv!!!

it's friday i'm in love

Så otroligt skönt med fredag igen! Denna dagen har varit väldigt bra på alla sätt: skolan var skön, det var längesedan jag skrattade så mycket på samma dag som jag har skrattat idag, vädret är underbart(!), var i stan efter skolan med tjejerna och det var så skönt att kunna gå med skinnjacka och vara varm i solen, sitta på trapporna vid viskan och bara prata.. helt underbar dag helt enkelt! Just nu väntar jag på Mathilda, Elin och Sara som sover här inatt!

vi hörs nog senare, ciao


dräktbild


min outfit i lördags på dm

Jag säger er bara en sak: so much to do in so little time!

kur


Otroligt glamourösa cambilder.

Det här, nystekta pannkakor och två timmars sömn bestod min kur av! NU: sängen.

sjukling


Jag mår inte alls bra idag, mår illa och känner mig lite yr. (Kan bero på den feta smällen jag fick i lördags, som medförde en snygg, stor,blå/lila/röd blåtira) I alla fall så gick jag hem efter två lektioner, och nu väntar en lång, skön eftermiddag med tv, film, mat, plugg och sömn!

DM


jag längst till höger


group stunt junior - silver


halva seniorlaget - guld


jag överst, ariella nedanför - the end


coed - guld


lycka!


föreningen: 8 guld, 2 silver och 1 brons = alla är vidare till sm/rm


guldregn!

Måste bara tillägga att av elva starter så knep mfc 8 guld, 2 silver och ett brons! Det betyder att alla kommer gå vidare till RM och SM!

Och till vårat lag: om inte vi hade fått avdrag så hade vi vunnit MVP!

Här är vårat lag när vi kör programmet:


guldmedaljörer!

Vi vann DM! Det är helt otroligt, jag kan inte förstå det än! Alla lag från våran förening var sjukt duktiga, och varenda en av våra tolv starter (mest starter av alla föreningar dessutom!) tog medalj! Massa bilder kommer så småningom, men nu väntar jag på att Eline ska dyka upp så vi kan fira ordentligt, tills dess ska jag trycka i mig en chokladkaka och skåda mitt snygga smink och mina snygga kläder!;)


en guldmedalj till laget och en silvermedalj till stunten!



meet me halfway

Stressiga dagar somsagt, men ska bättra mig efter tränings och skol stressen! Min dag har i stort sett sett ut såhär: skola - skynda mig hem - vara hemma i 10 min - skynda mig till eline - vara hos eline i 10 min - skynda mig till träningen - hem - dator!  Nu ska jag plugga lite, vi hörs så småningom!

Tills vidare får ni njuta av dennna låten, den går om och om just nu, den hjälper mig att tagga till riktigt inför tävlingen! Känner att det är min egna lilla "mfc-2010-pepp" låt!

jag lever

Tänkte bara tala om för er att jag lever, och att jag är ledsen för att jag inte har hunnit/orkat blogga de senaste dagarna! Men jag måste prioritera saker före nu, tränar varje dag nu fram tills DM som är nästa helg, pluggar, umgås med vänner osv! Ni får vänja er vid lika kass uptd nu den närmsta veckan, sedan ska jag ta tag i detta! Men glöm inte av mig sålänge bara, hugs


tja snyggingar

Hur har ni det allihopa? Jag gjorde en liten tabbe idag, tog skinnjackan till skolan för första gången iår, men dock ville inte solen komma fram bara för det, den som har visat sig varenda dag i ca två veckor nu.. jaja.. jag har ingenting speciellt att berätta för er, förutom att jag är uttråkad som få! Imorgon ska jag träna, likså på fredag, lördag och söndag..hehe. Så förvänta er ingen uppdateringsbomb de närmsta dagarna precis..;)


på villagatan

Åkte till stan vid ett med Mathilda och åt på Jensens Böffhouse! Efter det mötte jag eline, Amanda och Filippa, och vi gick i stan ett tag. Efter en stund åkte vi hem till Eline och nu sitter vi här. Om ca 10 minuter går vi till träningen, kommer hem vid ca sex! Då hänger Eline med mig hem och vi ska plugga massor!

ny taktik

Jag vet att jag är ledig imorgon och blablabla, men jag ska faktiskt gå och lägga mig om en stund endå! För det är så onödigt att sitta här och gäspa när man lika gärna kan sova, ch vakna upp "tidigt" imorgon istället! Så det ska jag börja köra på nu, får se hur länge det håller menmen!

Så vi säger godnatt, och så hörs vi imorgon!


espressohouse för några dagar sedan med Sara och Tess!

till håret


Lånade bilden av Sara

Köpte en sådan här i stan idag! Det är silikondroppar som man tar i topparna. Nästan alla av tjejerna i gänget har den, och den funkar faktiskt! Topparna blir riktigt lena och man ser inte alls lika mycket av det slitna. Bra köp för endast 90:- på Åhléns

studiedag

Jag är ledig imorgon, har studiedag! Så sjukt bra det känns, ska bara slappa och träna imorgon, och sover nog hos Mathilda eller Tess inatt! Befann mig i stan efter skolan, med tjejerna! Träffade folk, åt, och kollade när Mathilda piercade naveln! Film kanske kommer, hehe.


helt död

Träningen gick kanoners, men gud, det var den jobbigaste träningen i historien kan jag säga! Och ni som tror att cheerleading inte är jobbigt, ni kan slänga er i väggen!;) Jag har redan träningsvärk i kroppen, mindre lyckat kanske. Jag drack upp tre fulla vattenflaskor, vilket nog aldrig har hänt innan.. I alla fall, jag ska göra i ordning inför skolan imorgon, för till skillnad från alla andra har vi skola imorgon, alla andra verkar vara lediga!? Irriterande.. höhö!

Orkar inte skriva mer nu, och orkar inte lägga in en bild heller. Tyvärr. ciaoooooo

NU: träning

Rubriken säger allt! Vi hörs när jag kommer hem.


Snygg bild från en träning för ett tagsen, eller a det var mer flumm med Eline & Annie, ensamma i Almåshallen..


bästa vän

Grattis på födelsedagen Mathilda! du är och kommer alltid vara min allra bästa vän, älskar dig så otroligt mycket! du har alltid funnits här bredvid mig, och jag finns alltid här för dig också,d et vet du! Nu tycker jag att alla tar och säger grattis till denna söta filuren!:)


domingo

Godmorgon alla pigga! klockan är bara 08:54, vet egentligen inte varför jag är uppe såhär tidigt..? Somnade i alla fall i soffan igår, klockan halv tio, riktigt skönt! Det behövde jag verkligen. Men när jag vaknade igen så höll jag på att svimma, skakade osv. I alla fall, idag händer inget mer förutom träning, träning och åter träning! Befinner mig i almåshallen för minicamp med hela föreningen frå klockan 15-20!


lördag

Uppvisningen gick bra, älskar er tjejer i laget! Ni är underbara hela bunten. Iaf, efter det åkte jag, Eline, Felicia och tränarna (Emmiline & Thyra) till gina och köpte klojar till hela laget, hehe.. Kom precis hem och är vrålhungrig, så ska käka massa god mat nu! Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, vi får väl se. Men vi hörs, ciao


teatern sög

Hehe, inte den bästa teatern precis.. Jag och mathilda gick till stan när det blev paus, och satte oss på donken och väntade istället! När teatern var slut, vid nio, åkte vi och åt och sedan körde vi hem Mathilda! Det blir nog sängen ganska tidigt idag, för imorgon ska jag upp vid åtta och åka till U-hamn för uppvisning!

soulmate





pannkakor

Slutade redan klockan tolv idag, och när jag kom hem bakade jag pannkakor! Nu är Mathilda här, och ikväll ska vi på teater (haha), sedan ska vi äta burger king, för er som vill veta! Exklusiv fredagsmat..



det började dock inte så bra..

morsning

God morgon allihopa! Tänkte bara berätta att jag fortfarande lever och önska er en bra torsdag! Vi hörs ikväll efter min träning (vid halv 9 tiden), ha det bra tills dess och njut av solen!:)

ciao

var är ni

Jag saknar er! Statistiken sjunker sakta och kommentarerna minskar.. where are you så att säga?:) Kommentera något så jag ser att ni lever!


photagrafer: me

allt för min syster

När jag ändå är igång (pappas data fortfarande) kan jag lika gärna visa er några bilder från i somras, på mig och min syster!



ph 1: mickan och jag i stockholm. lika!?
ph 2: jag i stockholm

dad's a photagrafer

Ville bara tala om för er alla att min pappa tar väldigt fina bilder! (tycker jag i alla fall) Han älskar att fota och gör det ibland på sin fritid. Jag tänkte visa några bilder han har knäppt nu när jag ändå lånar hans dator och inte har några andra speciellt intressanta bilder att visa!






Det finns många, många mer men dessa får duga. Alla tre bilder är från i somras då han vandrade i fjällen med en kompis i 2 veckor!

hemma


Tja fellas! Vad händer? Själv har jag precis proppat i mig en massa plättar med jordgubbssylt och socker.. jag vet, skitnyttigt! NU: duschen.

Och ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, och då menar jag riktigt tidigt, typ nio eller nåt.. (och nu tänker ni "fan vad hon ska tjata om sin sömn hela tiden, vi är inte intresserade", men skitsamma! haha)

byebye

trött

Sov hela so lektionen igår, sov i duschen imorse, sover nu... Dax att börja gå och lägga mig tigidare kanske? Annars är allt bra, måste skynda mig att sminka mig lite sen rusa till bussen, ha det bra idag och sov inte på lektionerna (hihi) så hörs vi ikväll!


the computer need's some rest


Nu stänger jag ner datan för kvällen - har läxor att göra och sömn att ta igen! Vi hörs imrogon igen, efter min träning. hejdå så länge, sov gott!

fråga på!

Ja, som ni ser till vänster på bloggen så har jag skaffat bloggsvar, vilket innebär att ni kan fråga vad som helst till mig där, och jag svarar!(såklart, varför skrev jag ens det!?) Vad som helst, vad som helst

stressigt


MORGONDAGEN:
-tandläkaren, ungdomsmottagningen, träning, utvecklingssamtal

nytt

Lite ändringar är gjorda på bloggen nnu, som ni ser. Jag har även gjort en ha-så-länge header tills jag hinner fixa en lite finare! Men denna får duga ett tag nu då jag har mycket att göra. ciao

RSS 2.0