ändringar

Jag har råkat klanta till det lite som ni ser här på bloggen, men min käre vän Sara Lund ska försöka fixa det åt mig, ni får stå ut så länge!


we are the world

     
Så sjukt fint låter det när världens alla känsidar sjunger för stackarna i Haiti! Lyssna och njut - ni känner nog igen många av artisterna. Låter startar på ca 1:15

årsmöte


Kom precis hem från ett årsmöte med föreningen. Det var inte precis det roligaste jag har gjort om man säger så, har la gjort roligare saker i mitt liv..aa ni fattar vinkeln. Annars har jag inte varit hemma nästan något alls sedan i onsdags, därav uppdateringen också! Ska verkligen försöka bättra mig, får se hur det går!
NU: Äta någonting (borde inte behöva det för har ätit som en gris hela helgen), sedan blir det en skön dusch! 

g to the o, go

                 
Nu går jag till bussen, nyduschad och osminkad, och åker till min kära Cajsa! Blir en mysig kväll, jag känner verkligen att jag behöver mycket sömn efter igår.


lyckad kväll

Riktigt kul hade vi hos Mathilda igår! Men dock gick strömmen av ungefär klockan två på natten, vi satt i bastun med hårinpackning och hela köret, mindre lyckat... hehe.
Annars var det riktigt roligt, vi skrattade mycket som vanligt! En massa bilder kommer när folk har skickat, håll utkik sålänge!

          
jag, tess och elin igår. Ni får nöja er med denna tills vidare!

Inatt sover jag hos Cajsa, men vi hörs nog innan det.

god morgon

Dagen kommer tillbringas i skolan, kvällen och natten lång tillbringas hos Mathilda, födelsedagsfest står på schemat! Förhoppningsvis hörs vi innan det annars hörs vi imorgon efter min träning! Ha det bra så länge, ciao

hemma



Sorry för den dåliga updt men kom nyss hem, har inte varit hemma sedan imorse. Min dag har sett ut såhär: skola- stan i ca 30 min (stod endast på södra och väntade på Eline) - var hemma hos henne med Filippa - var hemms hos Emmiline med laget och taggade till DM! (med chips, massa cheerfilmer, provning av nya dräkter osv) - komma hem, äta skitgod mat: världens godaste kyckling, klyftpotatis, sallad osv.
NU: plugga in spanskaläxan till imorgon och sova!

UPDT:
Måste bara pusha er att testa de nya "ballerinakexen" med kladdkaka i mitten! De är så sjukt goda, har ätit dem både idag och i förrigår.. kan inte sluta käka! Ni måste verkligen testa dem, mmmm.


im too good, too good for you


NU: Få i mig lite mat, är sjukt hungrig! SENARE: duscha och plugga, har knappt börjat.. SENARE: fixa allt till imorgon, lyssna på cheermusiken (hehe) SENAST: sova skönt och lääänge!

onsdag


Sitter här med en hög med plugg, har prov imorgon och 18 långa, krångliga spanska meningar att plugga in i min lilla hjärna till på fredag. Jag längtar så sjukt mycket till denna helgen, den kommer bli såå awsome! Annars händer inte så mycket speciellt, jag var i stan efter skolan med Mathilda, Tess och Sara, köpte presenter till Mathilda och busskort, hehe. Nu måste jag ta tag i papprerna som ligger bredvid mig och väntar, later dudes

bild i repris


Lägg in en sol, strand, hav, en god glass och ett gäng kompisar i bakgrunden så blir det perfekt!
Har aldrig saknat sommaren som jag gör nu, bort med snön tack.
Här kommer en liten låt för att få alla på sommar och partyhumör, lyssna och njut:

(Jag vet, den är gammal och utlyssnad, men fortfarande så go!)

imagine all the people

                                
Skulle egentligen tränat idag men eftersom hallarna är svstängda så blir det ingen träning på länge antagligen...vilket suger, eftersom vi verkligen måste träna nu! Jaja, sånt löser sig. Förövrigt händer ingenting speciellt idag, har precis kollat på one tree hill nu-älskar det programmet! Måste plugga ikväll också, skitkul verkligen!

fläta

                Ingen speciell dag, fikade, gick i stan och träffade folk efter skolan!

             
              


fearless

               
Beger mig snart till Caja! Mycket skratt, tacos, snack, m.m står på schemat! ett perfekt slut på lovet helt enkelt. Hör av mig senare snyggingar, ha det bra så länge

today is a new day

Somnade runt tolv igår, var så sjukt trött! Såg när sverige tog hem ett guld och ett brons i samma skidtävling, man blir ju lite stolt.. hehe. Svullnaden på mitt finger bara växer och växer, för er som vill veta (stukade antagligen det igår, på träningen). Kan inte röra det heller :( jaja, sluttjatat för min del! Runt tre åker jag till kära Cajsa och firar henne, hon blir byxmyndig idag! grattis älskade vän/kusin!


75 mia


sommarkänsla




Mina tankar när jag köpte denna tshirten: Tänk dig att du ligger på stranden på almenäs i sommar, du vill gå och köpa en glass men vill inte gå in i butiken i endast bikinin. Du orkar inte ta på dig shorts, utan har med dig en större, snygg, skön tunika att bara dra över huvudet! Sedan gick jag till kassan och den blev min för endast 100 :-

svart


Det svarta linnet blev mitt för 180 kr på monki!

blusigt








Här är den nya blusen jag köpte igår! Gillar den till 100%. Min necesär låg hemms hos Eline så jag körde på osminkad och neutral idag!

RIP träningshallen!

Som ni kanske vet så tränade jag stunt idag i tre timmar, mellan klockan 12-15. Klockan 15.30 slåt det larm om att taket i träningshallen har rasat ner, 25 minuter efter att vi hade lämnat hallen! Tur att Annie inte kunde träna till 16.00 som vi först skulle..

HÄR kommer ni till artikeln!


götet








mathilda och sara

gothenburg city

Hallå snyggingar! Sorry för den kassa uppdateringen, men jag har mina själ! Jag och mina vänner befann oss i göteborg hela dagen, från klockan nio imorse till nu! Jag kom precis in i hallen och slängde mig framför datan, hehe.. Fick med mig lite kul från göteborg: ett svart linne, en vit oversize tshirt och en jättesöt långärmad blus!
Riktigt lyckad dag med mina 10 brudar, träffade mycket roligt folk, shoppade massa, åt thai, fikade osv..! Några få bilder kommer kanske imorgon om någon blev bra, hehe.. Lägger även in bilder på kläderna någon gång, men inte ikväll!

hörs senare dudes


mermermer

Snygga bilder eller !? Älskar Cornelias kamera, hehe!

randigt


idag kör jag på nya randiga tröjan och leggings med dragkedja (syns inte på bilden)
drar till cornelia snart, senare kanske det blir stan eller något. ikväll är det träning sen sover jag oc några andra hos eline! Imorgon drar alla tjejer till göteborg och shoppar loss!

@ cornelias place

hej hårförlängling

godmorgon (?)

Jag vaknade precis, det var riktgit skönt att sova såhär länge! Nu ska jag bara ta det lungt, äta lite mat och så, och sedan blir det nog stan med några! Men vi hörs senare när jag har piggnat till lite, pusshej


usual


tröja, tshirt/tunika, ljusblå jeans, halsduk, slarvig tofs

Blev en vanlig cambild eftersom jag inte orkar ta fram kameran..hehe
Köpte lite saker i stan, leggings & en tröja, visar det imorgon! Förövrigt åkte Cajsa precis hem, jag är något mellan pigg och trött och vet inte vad jag ska göra.. Blir la datan en stund och sen sova! vi hörs imorgon, ciao

last night

Bion var superbra! Efter den gick jag, Eline, Amanda och Julia hem till Eline och sov där! Vi kollade på skräckfilm - The mist - och pratade, åt godis m.m. Jag kom nyss hem, och om cirka en timme beger jag mig till stan och möter Cajsa! later aligator


snart: biografen

Drar på bio ikväll med sofia, sofia, eline, sanna, cornelia, julia, amanda & emil! Det blir valentines day, den verkar riktigt bra! Nu ska jag fixa mig lite, vi kanske hörs när jag kommer hem vid halv tolv, annars hörs vi imorgon! ciao


ska vi gå på bio?

fick alla hjärtans dag present när jag kom hem, biokort! bra eftersom mina är slut och jag tycker det är jättemysigt med bio!


its time to show them

nu har jag ridit för första gången! Kan inte påstå att jag var superduktig, men jag trillade inte av eller fick en hästfot på mig i alla fall..



valentinesday

jag vaknade upp hos cornelia imorse, snart beger vi oss till sanna & sofia i ridhuset, ska luncha där & testa på att rida för första gången! undra hur det kommer gå.. iaf, vi hörs när jag kommer hem!
denna bilden bjuder jag på, sanna & jag på nyår!

mobilephone

Jag funderar på vilken av dessa två mobiler jag ska köpa.. De är ganska lika förutom 1 tusenlapp som skiljer dem åt. Funderar även på färg, men rosa skulle vara lite cute va?;)


ELLER



vilken tycker ni..?

lördag

dagen började med att jag försov mig i två timmar, åkte direkt och tränade stunt i två timmar, köpte donken på vägen hem, var hemma i ca två timmar (väldigt mycket två känner jag), just nu spelar jag wii och om en stund kommer sofia & cornelia och håller mig sällskap resten av lördagen! blir great


myspys

tillbringade fredagskvällen hemma i  sara's garage med några tjejer! Jag kan säga att det var väldigt länge sedan jag skrattade så himla mycket och sammtidigt var så rädd på samma gång! Jättelyckad kväll med er bruds, imorgon ska jag upp klockan åtta (!) och träna med stunten. ciao


holiday

nu är det äntligen lov! det sitter riktigt gött, passade perfekt.



bilden är från nyår.

t r ä n i n g

ska kolla på film eller något nu, slappa och chilla lite! om ca en timma åker jag, tess och några till på någon mingel-fest på kristineberg (?) och sedan sticker jag direkt till träningen!


söt bild på stunten, love u guys


radio

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2201837&BroadcastDate=&IsBlock=

där har ni oss, hehe.
kul att jag såkade säga att min deckare heter "oskyldigt dömd" när jag egentligen skulle säga "oskyldigt offer".. jaja, whatever:)

det börjar på 11:40 ungefär.

americans





jag & tess är hemma hos mig nu, och bakar amerikanska pannkakor!

idag hade vi narionella i tre timmar, ( vi satt bara i två) och sen åkte jag, tess, sofia r, sofia l och elin till stan. Klockan halv tolv åkte jag och tess till radio sjuhärad och var med i radion! kul att några tusen hörde när jag sa fel namn på min deckare.. wannabe wallander typ.. men iaf, om ca en halvtimme ska vi åka ner till poolhouse och spela biljard ("friluftsdag") :)

eline kom precis

Eline kom precis för att underhålla mig resten av kvällen! Började ju bra, med världens bästa skrattanfall ca 30 min efter hon kom in innanför dörren, me like!:)
Var i stan med Tess och Elin efter skolan, hittade inget speciellt.

HAHAHAHA jag blev så exhalterad så jag sprang jättefort i hallen, snubblade över det hala golvet och låg plötsligt i en hög på golvet! Fick inte luft på 5 min pga allt skratt, har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Och har aldrig sett Eline skratta så mycket heller. Lyckad kväll so far!(;

you'll be in my heart, no matter what they say


fick denna supergulliga lappen av min bästa vän efter so lektionen igår! jelous of me?;)

underbara skolmat..!?

kul att folk hittar larvar i maten..? är inte det lite väl!?!?!?!?!? på min skola dessutom, förra veckan!


service unavailable

är det bara jag som är hatad av blogg.se!?!? så sjukt irriterande, jag har hållt på i 10 min för att komma in på min inloggning, och möts hela tiden av "service unavailable" skylten, hatar den.. Sen tar det ytterligare 1000 år att ladda upp bilder utan att den irriterande texten kommer upp.. så njut nu länge av dessa tre bilderna jag har kämpat för att ni ska få se!;)
bilderna är från skolan någon gång förra veckan. har inte kunnat lägga in dem eftersom min usbsladd har varit på vift ett tag! men den hittade rätt idag så nu så!:)








i got the pictures


laget!


stunten! (jag, eline, pauline, karin, annie på toppen)

han drog mig i håret



 

tess ödla Romeo! först var jag livrädd och skrek i hans öra, men sedan började jag gilla honom och tycka att han var söt!:)

hos tess!

sitter hemma hos tess med några tjejer!
vi har typ ätit och snackat, och om en timme ska vi till trandaredsskolan för dom ska ha gympa för några småungar!:) ska sitta och skratta åt dom.. mohaha! nejdå, jag ska vara så snäll så och hjälpa till!:)


etthundraprocent

Nu är jag förbredd till 100 % inför nationella, med en klar hjärna (förhoppsningsvis), 2 st chokladkakor, en burk med världens godaste, största (kärnfria såklart) vindruvor, och cider! blir perfekt (y) tro det eller ej men jag längtar faktiskt nu.. men det beror nog bara på godiset:)

jag-just-nu







trött efter skolan. har kollat på one tree hill nu och ska strax möta upp elin för att tagga inför nationella (som är imorgon) genom att köpa godis och dricka!

skulle ej tacka nej

till dessa nu till våren/sommaren!



nu ska jag krypa ner under täcket och nana, vi hörs imorgon!

tja tja tja






jag tog bilderna precis innan träningen men hann inte lägga in dem.


dagen har bestått av träning och åter träning.
var vaken i 2,5 h innan jag tog bussen till almåshallen och tränade med laget i tre timmar. Direkt efter det var det stunt-träning i två timmar, och nu är jag hemma och har precis ätit världens godaste tacos :) Ska hoppa in i den efterlängtade duschen nu, sedan kanske vi hörs igen!

snabba cash

Jag har haft en  underbar lördag! Hur har eran varit?

en snabb sammanfattning av min dag:

- vaknade upp hos mathilda
- mötte eline & linnea i stan
- tränade med laget + peptalk
- tränade med stunten
- åkte direkt till stan
- åt donken
- bio med mathilda, snabba cash
- hem, kollade å melodifestivalen med mamma & mickan
- kollar nu på film på 4:an, shall we dance

fem av fem toasters


update: ica

btw, lägg märke till mina nya skor som jag inskaffade idag!:)








oslagbara










en bästa-vänner helg





helgen tillbringas med de bästa! måste kila nu, ska till mathilda om 20 min och måste packa till träning osv imorgon! pusshej


todays


jätteskönt & mysigt.

måste dra till bussen nu! pusshej

made in sweden

Kollar på made in sweden, men sover nästan. Jag är så sjukt trött! Rolig dag i skolan dock, mycket skratt med de bästa. Efter skolan mötte jag eline i stan och vi gick runt där ett tag, sedan gick vi hem till henne. Vid fem var det dax för träning, körde all gymnastik som jag ska köra i programmet själv idag, så slipper vara nervös för det nu iaf!

Jag orkar verkligen inte blogga ner ikväll, ska nog sova direkt när programmet är över.  Vi hörs imorgon igen, pusshej!


natti natti

gör ändå inget speciellt vid datan, vet inte varför jag sitter här när det enda jag behöver är sömn. så godnatt dudes!


unpreppeard

Söt länkning av Angelica, jättegullig & jag blev skitförvånad och glad när jag såg det!:)


zoomat:




con mis amigas

sitter hemma hos mig med mathilda & elin! dom pluggar no, sådär kul. vi har kollat på one tree hill (jag har kollat) och ätit. Senare ikväll kanske vi går ut och går, men får se om vi orkar det!



blandade känslor

Ska sova nu, godnatt. Y
love and peace!

like a musketeer


jag gillar't



längtar till påsklovet då det blir göteborgshopping - monki!

då ses vi igen

Har nyss duschat och ätit, har tränat klart, har ingenting att plugga, vad händer då? jo, datan sätts på, alla sidor(facebook, mfc:s hemsida, bdb) & bloggar checkas och tangentbordet börjar återigen ryka! Hade so debatt i skolan vilket var väldigt kul, eftersom alla tre i mitt lag blev smått hysteriska och skällde typ.. haha!


grammy awards 2010

många tokiga outfits, men även en del fina och fräcka!


error

någon mer än jag som möts av error sidan nästan varje gång jag klickar in på blogg.se? irriterande! anyway, NU ska jag snart sova! godnatt

godnatt

ska fixa lite, plugga lite, sedan sova. stänger av datan nu i alla fall, så att det inte blir alltför sent. Jag behöver all sömn jag kan få, för att slippa se ut och känna mig som en återuppväckt zombie resten av veckan!
Imorgon ska jag hem till Eline efter skolan, och sedan träna till klockan sex, så är hemma runt halv sju.

så vi säger så, godnatt, sov gott och dröm sött alla underbara läsare!


100 % seriösa

lugnet efter stormen

Nu har alla begett sig hemmåt, eller alla utan elin skulle träna! Om 10 min möter jag upp elin, och så går vi ut och går en liten promenix!

Jag just nu, min "ut och gå i kylan och snön" outfit:

12:37















sitter hemma hos mig med tjejerna! eller en del av dom iaf, mathilda, sofia r, sofia l, elin & sanna!

besöksrekord

ska passa på att välkomna de nya besökarna, det är jättekul att ni kollar in min blogg! Hoppas ni stannar kvar!:)
För övrigt är jag jättetrött just nu, ska till skolan om en halvtimme och måste börja göra iordning mig nu. Rätt onödigt att ens gå dit idag, för vi har bara engelska och idrott sen slutar vi!

vi hörs i eftermiddag eller ikväll, pusshej sålänge.


RSS 2.0