det där gick ju bra..


Hehe jag är tillbaka! Gick ju bra det där med bloggpaus.. i alla fall, måste berätta att jag är tillbaka i Borås, men bara över natten! Skall ut till dfs och fira min kära kusin nu, får äntligen träffa dem nu när de har varit i Italien och allt! Så här ser jag ut just nu, just det kanske sover hos cajsa så skriver antingen någon gång hemms hos henne eller imorgon.. puss sålänge!

upt

Uppdaterar bara för att uppdatera, har inget vettigt eller intressant att dela med mig av egentligen.. Känner att blogandet börjar bli lite småtråkigt nu när ni nästan aldrig kommenrerar längre, så tar det lite lungt med bloggen nu till fingrarna börjar pirra och bloggsuget kommer tillbaka igen! Nu på semesten blir allting lite enformigt och finns inget nytt att skriva om ändå, så.. ja vi kör på en klassisk "bloggpaus" nu för tillfället, har dock ingen aning om när den slutar! Kan bli imorgon eller om en vecka/flera veckor -vi får se!

yordisar

Någon som älskar jordgubbar lika mycket som jag? Jag tror faktiskt inte det.. I alla fall, idag har jag smällt i mig en tallrik med jordgubbar, glass, flingor, nudlar, kycklig m.m, vilket är ungefär hälften av allt jag åt igår! Men vem bryr sig, det är semester och sommarlov! Det tar vi igen till hösten när cheerleadingen drar igång igen ;)

Idag har jag bara solat hela dagen, slappt helt enkelt. Snart ska vi nog dra in till stan en stund! ciao


soulsister

Hoppas ni alla får en bra dag och njuter av solen (?) Själv har jag precis gått ut och välkomnat den klarblå himlen med öppen famn och bikini, så ja vi hörs senare när molnen kommer helt enkelt, sköt om er!

häng


Ca en veckasedan då jag hängde i hängmattan hela dagen - underbart. Please lord give us back the sun!

So crazy iS this thing we call love


Godmorgon på er godingar! Vädret suger, vi ska in till hamnen nu och jag har inget vettigt att skriva så slutar nog här, hehe. Ha en bra dag och vi hörs någon gång under dagen..

++

Lovade er bilder från dagen, så varsegoda:









smögen nästa

Om en liten stund åker vi till smögenbryggorna och myser, älskar det! Har varit stammis där sedan jag var mycket, mycket liten.. Tar med mig bilder tillbaka till er, håll utkik!


borta bra men hemma bäst, naat

Tillbaka i husvagnen igen! Kan sammanfatta fbg resan med ett ord - toppen! Har haft väldigt roligt med sol, bad, minigolf bla, tack för en kul resa Sofia, Eline, Emil, Alex & Mikke! Massa bilder kommer så småningom, men här får ni en liten förhandsvisning från stället vi spenderade mest tid vid & minigolfrundan:

 
jag på stranden & alex i bakgrunden

mikke och kärleksparet!

tjofräs

Tänkte bara berätta att vi har det toppen här i Falkenberg, vi solar, badar, äter osv! Nu ska vi snart spela minigolf, sedan kanske in mot stan och gå på bio eller något annat kul. Lär inte sitta vidd datorn mer idag, så hör av mig imorgon när jag är tillbaka i Lysekil! Ha det bra sålänge, och sköt om er:)

i falkenberg

Nu har jag, Eline och Sofia precis kommit fram till stugan i Falkenberg, och om ca en halvtimma kommer killarna! Sol, hav, allt man behöver!:) Kommer bli perfekt, hör av mig senare/någon dag och uppdaterar hur vi har det här..!

rehab





kommentera mera

Tänkte bara påminna er om den lilla fliken under varje inlägg, där det står k-o-m-m-e-n-t-a-r-e-r- med svarta bokstäver!:) Det är helt okej att klicka på den och skriva in någon mysig kommentar, vad som helst. Sedan klickar man bara på skicka och viola! Plus den jobbiga texten man måste skriva in, jag vet det är störande men jag ska försöka klura ut ett sätt att bli av med den.. Men ändå, det är en liten sak för er som tar..ja 10 sekunder kanske? Men som jag blir jätteglad över, så vad väntar ni på, kommentera mera!:)
Jag vet att ni läser min blogg för statistiken ökar hela tiden, så varför inte slänga in en kommentar då och då? Puss på er snyggingar!

18 juli

Hola guapas! Sitter här med solen som lyser in genom fönstret, sov en stund ute i hängmattan innan och ser en liten skillnad på färgen nu, lovely! Annars har det inte hänt någonting alls idag, har solat, sovit, kollat på film, slappat, varit ute och gått en stund typ, det är väl allt! Har skaffat facebook åt min katt också haha(eller a pappa gjorde det)! Så sök på Liza Gustafsson så hittar ni henne;)  Ikväll bär det av mot haaamnen, väldigt väldigt mysigt.


godmorgon!

Äntligen en sovmorgon, kunde verkligen sova ut efter alla dessa dagar med  jobb, tävlingar och tidiga morgonar.. Vaknade vid halv två, och har bara ätit frukost än så länge! Ingen arning vad som händer idag, blir antagligen solning så småningom, och ikväll åker vi nog in till hamnen & grillar när vi kommer tillbaka! Lägger upp några bilder från i torsdags när jag, eline & sara var hemma hos sofia och chillade!


jag&eline<3

skön bild, jag & sara

troll&modell

vem vare, vem vare som kasta!?

stencool

i lysekil

Just nu befinner jag mig i Lysekil med sol, mobilt bredband, klippor och hav runt omkring mig och en underbar, stor hängmatta som jag ligger i! Livet är perfekt just nu, och som grädde på moset skall vi in till hamnen snart och handla massa god mat, godis och melon! Skall vara här i lysekil i tre veckor, men nästa vecka åker jag och möter upp några andra flickor i falkenberg och bor i en mysig liten stuga som vi har hyrt i två dagar! Jaja sluttjatat, nu ska jag bara ligga här i solen och njuta av min nya dödar-spotifylista!!



igårkväll

Tillbringade en stund med mina bästa vänner Ben och Jerry ute i solen, efter det kom Sanna & Elin hit, och senare på kvällen åkte jag, sanna och tess och badade länge ute på transås! Skitkul och jättemysig eftermiddag/kväll, dock inte lika mysigt att gå upp klockan halv 6 imorse.. Sista dagen imorgon, så skönt! Sedan direkt efter jobbet åker jag till bohuslän för att tillbringa några veckor där, men oroa er inte - datan & det mobila bredvandet är med såklart! Nu ska jag äta min efterlängtade tacos tillsammans med mysigt sällskap, vi hörs







hemma

Då vart man hemma igen! Har haft en underbar resa med mfc & gco, mycket mycket skratt, prat, dans, cheer , allt möjligt! Resans höjdpunkt var ändå båtresan på vägen hem som bestod av karaoke på scen i en bar, massa dans, skratt och röjröj på dansgolvet i en annan bar, cheer uppe på däck, skratt i hytten osv.. Själva tävlingen gick helt okej, lite surt dock att vi rasade en del bygg eftersom vi satte allt klockrent flera veckor innan och när vi tränade innan vi gick ut på mattan, men vi kom ändå på 6e plats av 14 lag, vilket jag är nöjd med eftersom det var EM vi tävlade, en del lag var helt omöjliga att slå!

Annars har resan mest bestått av tävlingar, restauranger, cheer, skratt, godis, finnar överallt (finska människor, inte finnar man får i ansiktet), stekhet sol, shopping, bad i pool, bastu, pinsamheter m.m! Grym helg helt enkelt.




finland

Godmorgon kära läsare!

Nu skall jag bara packa klart allting, duscha och äta lite, sen bär det av till bussen som skall ta oss till stockholm och båten som kör oss över till Finland! Det ska bli grymt kul, nu ska vi bara köra allt vi kan med riktig MFC anda och bara visa alla vad vi går för! Är hemma igen på tisdag eftermiddag, vi hörs då om jag inte hittar en dator någonstans i finne-landet! 
  


tja

Ja då kör vi på lite pytt i panna a lá Emilia, solning på balkongen, fika i stan och sedan den sista träningen innan EM! Vi kör i stadsparken idag igen, jätteskönt faktiskt med riktig luft.. Min kära syster och hennes pojkvän kommer hem från Turkiet idag också, liite negrar dom kommer vara eller.. Men ska bli jättekul att ha hem dom, och som plus på allt har dom köpt en riktig god parfym och ett par skor till mig! Så efter träningen skall vi köpa hem massa god thai/kinamat och käka oss mätta och tjocka, längtar! Nu ska jag äta upp min goda pytt i panna, är hur hungrig som helst! ciao

i'm gonna be the last one standing

Nu drar jag iväg för en mysig fika i stan med stunten, sedan träning i stadsparken. Hörs någon gång ikväll efter att min packning står där redo för en tripp till Finland! kyss

göteborg med sköna brudar

Nyss hemkommen från göteborg, åkte dit med Eline och Karin direkt efter jobbet. Kollade runt i butiker, åt och softade bara, skit mysigt! Hittade dock ingenting intressant förutom en behövlig bh från gina, orkar inte visa den, en vanlig svart med spets. Nu ska jag tagga till med hög och go musik och börja packa till finland-EM!

den svarta


Vad tycks? Liten söt tunika från ginatricot, att ha till stranden eller grillen på kvällarna.

chill


Chillar med Mathilda och Sara, har tränat och varit i knalleland idag! Köpte lite smått, visar bild senare.. Mathilda sover här inatt, mysigt! dock skall vi upp klockan sex imorgon, back to reality.

btw

Måste bara påpeka att eclipse ar otroligt, sjukt jävla bra, den bästa filmen på väldigt länge! Helt perfekt enligt mig, finns verkligen ingenting att klaga på. Joo kanske en sak, att det tar så lång tid innan nästa kommer ut..

varberg

Underbar dag nere i varberg med sköna brudar, massa sol och bad och pizza! Har precis grillat och nu väntar en mysig kväll med tjejerna i den varma kvällsluften!





eclipse

Sitter här med mina kära vänner med Eline och Cajsa på villagatan och ska snart bege oss ner till stan och kolla på eclipse! Har hört från många håll att den är jättebra, så har verkligen höga förväntningar nu! Kommer hem till Eline igen när den är slut, och sover här. Imorgon åker jag med underbara Mathilda till varberg - en lång dag med sol väntar! Men nu måste vi dra, puss

plans

idag: vaknade med Eline & Cajsa hemma hos mig, vi hade supermysigt igår!, jobbade, hemma nu och ska städa, packa osv, drar till eline vid 4, tränar 5-7, fixar mig med Eline och Amanda och drar sedan på t-kvällen! hemma vid elva(?)

imorgon: jobba 7-12, luncha någonstans med moder min, träna 5-7, gå på eclipse med Eline & Cajsa!!

hör nog som sagt inte av mig förrän imorgon kväll/lördag förmiddag, men håll utkik ändå! pussar

hard work work

you know you're looking at a winner

Skrattade en hel del på jobbet, skön dag.. Jag och cissi smsade till 118118 i precis innan vi slutade och frågade såhär:

- Vilka är Cecilia jansson och emilia gustafsson?

svar: Det finns väldigt många cecilia jansson och emilia gustafsson i sverige, men vi garanterar att ni är två glada och omtyckta tjejer med glimten i ögat.

hmm..stämmer ganska bra eller?;)

Men i alla fall, skön dag med cissi & kalle, mycket skratt, mycket skitna naglar, mycket sol och mycket ogräs som försvann! (vi tyckte det var KUL att plocka ogräs idag, inte det ma brukar ha som intresse i vanliga fall..)
Tänkte berätta att uppdateringen blir gles det närmsta, många andra saker som händer och osm jag prioriterar före..


RSS 2.0