hiss/diss lista!




* sms
tänk vad jobbigt att behöva ringa så fort man ska säga något! minsta lilla fråga så måste man ringa upp och svarar inte personen så får man fortsätta ringa flera gånger för att personen ska svara och man ska få fram vad man vill säga. istället kan man bara skicka iväg ett snabbt sms så är det klart! är inte personen vid sin mobil så ser den meddelandet när den kommer tillbaka, och man slipper ringa massa gånger.  I like it!

* mysiga fik
speciellt på vintern när det är blåsgt och kallt ute! att sätta sig på ett mysigt fik med några mysiga kompisar och bara snacka med en kopp varm choklad eller chailatte. mums!

*fredagsmys
att efter en lång och tråkig/jobbig skolvecka bara kunna slappa framför teven med massa godis och god mat, eller umgås med de närmsta vännerna och ha skoj! inte behöva tänka på plugg eller stress, utan bara ha kul! det är man värd.

* höst/vinter kläder
tjock, skön vinterjacka, stickade tröjor, uggs, vantar, halsduk - u name it!




* surpruppar
folk som går runt och tjurar över minsta lilla. ryck upp er! visst livet kanske inte alltid är på topp, men det finns alltid folk som har det mycket värre. så stället för att gå runt och tjura, var glada och sprid glädje! dont worry - be happy:D

* höstregnet
varför ska just borås vara så regnigt och kallt? efter en kort shippingstund kommer man hem med blöta skor och strumpor, jeans som klibbar mot benen och det droppar ifrån håret! och ändå har man haft paraply..

*söndagseftermiddan:
efter en rolig och skön helg måste man börja packa, fixa och plugga till skolan igen. varför kan man inte ha två dagar skola och fem dagar helg ?!


Kommentarer
Postat av: mathilda

håller med på alla!

kom på att jag kanske inte ska tjura så mycket..

hahah love you the most<3

2009-10-06 @ 20:59:05

Skriv din kommentar här:

vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

adressen till din blogg:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0